معماری
خانه / شرایط ویزای کار آذربایجان

شرایط ویزای کار آذربایجان

به منظور انجام فعالیت های تجاری در جمهوری آذربایجان، در اکثر موارد اجازه کار مورد نیاز است. اجازه کار برای مدت زمانی از پیش تعیین شده معتبر است و امکان اجازه کار برای خارجی ها برای برگزاری یک کار موقت در جمهوری آذربایجان امکان پذیر است.

مجوز کار در جمهوری آذربایجان بستگی به عوامل بسیاری از جمله ملیت، نوع شرکت و حقوق و دستمزد و….. دارد.

  • کارفرما جهت ارائه اجازه کار و اجازه اقامت به اتباع خارجی که مایل به شرکت در کارمزدی در قلمرو جمهوری آذربایجان هستند ، باید از اداره مهاجرت جمهوری آذربایجان مجوز داشته باشد.
  • متقاضی باید قبل از ورود در خاک جمهوری آذربایجان، اجازه کار و کارت اقامت  بر اساس یک ویزا داشته باشد و مستلزم این است که با پاسپورت خود به اداره مهاجرت دولت متبوع خود مراجعه نماید.
  • کارت اقامت و اجازه کار درجمهوری آذربایجان برای مدت ۱ سال صادر می شود و شخص می تواند به صورت سالانه و نهایتا تا ۵ سال کارت اقامت خود را  تمدید نماید.

شرایط ویزای کار آذربایجان

با توجه به ماده ۳ ” قانون کار مهاجرت جمهوری آذربایجان، برای خارجیان با شرایط زیر،  به دست آوردن اجازه کار داده می شود:

  • اشخاصی که در خواست اقامت دائم دارند
  • کارآفرینان
  • سران سازمان ها بر اساس توافقنامه های بین المللی
  • پرسنل سازمان های بین المللی
  • پیشنهاد کار از طرف مقام اجرایی مربوطه
  • نمایندگان فعالیت های مذهبی از سازمان ها و جوامع مذهبی
  • کارکنان سازمان رسانه های جمعی معتبر
  • ملوانان
  • ورزشکاران و کارگران هنر
  • دعوت دانشگاه برای سخنرانی، فعالیت های تحقیق و پروژه های متخصصان
  • نمایندگان شرکت های ثبت شده؛ شعب و نمایندگان شرکت های خارجی ثبت شده در جمهوری آذربایجان

در صورت تمایل می توانید با ما تماس بگیرید.
تلفن های تماس: ۶۶۵۷۰۴۵۵ – ۶۶۵۷۰۴۵۴

ویزای کار آذربایجان | نکات  مهم در خصوص اجازه کار و اقامت در جمهوری آذربایجان

  • اجازه کار و تمدید کارت اقامت ممکن است.
  • اتباع خارجی ممکن است در فعالیت های کار در جمهوری آذربایجان به مدت  بیش از پنج سال درگیر شوند که در این صورت پس از پنج سال شخص باید جمهوری آذربایجان را به مدت یک سال ترک کند.
  • مهاجرت همراه برای اعضای خانواده (همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال) ممکن است به طور همزمان به متقاضی داده شود.
  • سند ازدواج و گواهی تولد برای اجازه کار و تمدید کارت اقامت شخص و اعضای خانواده مورد نیاز است. این اسناد باید رسمی باشند.
  • خارجی ها باید تجربه حرفه ای خود در ۵ سال گذشته اثبات نمایند.
  • کپی محضری اسناد شرکت برای برنامه های کاربردی اجازه کار در جمهوری آذربایجان مورد نیاز است.
  • گذرنامه باید حداقل شش ماه بعد از اقامت در نظر گرفته در ترکیه معتبر باشد.

 
قانون جمهوری آذربایجان درخصوص مهاجرت  نیروی کار

این قانون مبنای قانونی، اقتصادی و اجتماعی برای مهاجرت نیروی کاردر آذربایجان تعریف می کند و فرآیندها را در خصوص مهاجرت کاری تنظیم میکند. این قانون چنین توضیح می دهد:

مهاجرت کاری به معنی تغییر محل اقامت های فیزیکی افراد به منظور انجام فعالیت های کاری است.

مهاجرت نیروی کار داخلی به معنی تغییر محل اقامت های فیزیکی افراد در قلمرو جمهوری آذربایجان به منظور انجام فعالیت های کارگری است. قانون مهاجرت نیروی کار متشکل از قانون اساسی، قانون مدنی ودیگر اصول قانونی جمهوری آذربایجان و معاهدات بین المللی جمهوری آذربایجان است.

این قانون جهت فعالیتهای کاری  به افراد زیر صدق نمی کند:

  • اشخاصیکه به طور دائم در کشور اشتغال و اقامت دارند
  • پناهندگان سیاسی و ….
  • کارکنان نمایندگی های دیپلماتیک و کنسولگرd
  • کارمندان سازمان های بین المللی
  • کارکنان رسانه های معتبر
  • ملوانان
  • هنرمندان و بازیگران
  • اساتید، استادان و معلمان جهت دعوت به موسسات آموزش عالی
error: Content is protected !!